maandag 19 oktober 2009

klosjes te laat.........................


Wel is waar te laat, niet op zaterdag maar toch..........
Dit is de klosjes lap zoals hij nu aan elkaar is gestikt.
Maar er komt nog een rand omheen met donkere klosjes. Daar had ik er genoeg van voor de 2 zijkanten, maar ik wil toch ook aan de boven- en onderkant een donkere rand dus er nog maar 24 bijgeknipt en deze moeten dus weer in elkaar en dan er aan vast dus nog even doorklossen.

Afgelopen week ook gewerkt aan de quilt, die we met onze quiltbee maken. Het collectief zogezegd. Mijn werk zit nu in elkaar. Dus daar even rust van. Het wordt heel mooi, maar kan het helaas niet aan jullie laten zien. Zoals ik hierboven schreef willen we die w.s. insturen. Dus blijft dit geheim.

Op dit moment ben ik ook de laatste 2 rijen aan de hexagonnen aan het zetten. Er moet nog een gele en een zwarte rij aan. Dan kan ik hierna verder met de machine.
Vanmorgen eens even een lijstje gemaakt van al mijn projecten waar ik mee bezig ben en die ik nog wil maken.
Oh oh oh wat ben ik dan een nijver bijtje en wat wil ik veel.
Voor al veel tijd...................................

Vorige week kwam ook al weer de 2 de maand van de Sweet Memory, maar die heb ik alleen uitgeprint en die ligt in een gouden doos te wachten om aan de beurt te komen. De AQ hangt ook in de wacht.

Eerst het handwerk van de hexagonnen en de klosjes klaar.
Want ik heb al wel gezien dat veel van de blokken van de SM het beste met de hand gemaakt kunnen worden.

3 opmerkingen:

katrien zei

Wat is het geheel al mooi.Succes met de laatste klosjes.

Daniƫlle zei

Het wordt een prima klosjeslap! Veel succes met de hexagonnen en de klosjes. Zaterdag zet ik mijn klosjeslap op mijn blog.
Mooie avond nog!

Daniƫlle zei

Het wordt een prima klosjeslap! Veel succes met de hexagonnen en de klosjes. Zaterdag zet ik mijn klosjeslap op mijn blog.
Mooie avond nog!