woensdag 3 juni 2009

verjaardagslapjesZo hier een foto van mijn verjaardags lapjes. Nog 4 zouden er binnen moeten komen.Ik had gevraagd lekker fris of rozenlapjes.Ik heb leuk een allegaartje ontvangen. Zal eens denken wat ik er van ga maken. Zelfs hebben lieve dames eigen kaarten gemaakt. Heel hartelijk bedankt voor alle lieve wensen.

Verder had ik aan DH gevraagd om een boek van Jennifer Chiaverini, heeft hij er gelijk maar 4 gegeven. leuk om te lezen en herkenbaar zoals er over de quilts wordt verteld.
Gisteren nog genoten van het mooie weer en even nog aan het hobbsboek gewerkt. De voorkant heb ik met de hand gequilt, nog nooit gedaan, maar goed gelukt de achterkant wordt een logcabin.
's avonds een film gekeken we zijn bezig met de 7 de serie van 24 met Jack Bauer en mogen dan 4 afleveringen per avond zien. DH heeft ze in Amerika opgehaald. Super spannend............................... vanavond mogen we weer verder kijken.

1 opmerking:

Elly (creatieveling Elly) zei

Door de boeken van Jennifer is voor mij de echte liefde voor het quilten ontstaan. En elke keer zit ik in spanning te wachten wanneer er weer een wordt vertaald.
Veel leesplezier.
groetjes Elly