zondag 30 augustus 2009

Klosjes???? geen klosjes wel Tasje

Klosjes????
Geen klosjes deze week.
Te veel andere dingen te doen gehad.

De workshop, de nieuwe naaimachine en ik heb
het tasje voor de friendship bag swap gemaakt.
Wat echte hollandse stofjes erbij een een kalender voor 2010
Een folder van de Batavia met een vingerhoedje met de Batavia erop en nog een magneet met bootje. Dus echt Hollands en Lelystads.
Geen snoepwaar, want dit kan bij de douane problemen geven.
Hij gaat morgen op de post naar Californie......................................Hieronder nog een klein proefje van mijn uitspattingen op mijn nieuwe naaimachine.
Het tasje heb ik er ook al op gemaakt. En een borduurdingetje, maar daar moet de volgende keer de spanning anders bij nu zie je aan de bovenkant de onderdraad.
Verder oefen ik veel met rondingen met de BSR voet eraan.
Dit is nog een klus om mooi rond te krijgen. Meanderen en andere vormen.
Wel geniet ik erg . Het is weer gewoon thuis komen, naaien op een Bernina.
Ik beloof voor volgende week wat klosjes.
Hoewel er liggen ook sterren geknipt, er moet nog een rand zwarte hexjes, een hartjes quilt voor kleindochter en als het goed is komt de eerste zending van de Sweet Memorie.
Waarom heeft een dag niet meer uren en moet je ook nog andere dingen doen.
Ach zorgen voor Manlief doe ik toch wel tussen door (lol).
Vanmiddag feestje van jarige kleindochter en vanavond kom ik bij jullie langsklossen.

10 opmerkingen:

Cisca zei

Die bag-swap ziet er heel leuk uit, Dorine. Mooi erlangs geborduurd ook.Je hebt het maar druk, in al dat oefenen met je Bernina gaat ook zoveel tijd zitten. Maar je moet maar denken, dat wat je nu leert, je later heel goed van pas komt. Fijn dat hij zo goed bevalt.
En die dagen met te weinig uren? Daar heb ik ook zo'n last van. En wat dacht je van die weken met maar zeven dagen, dat moeten er ook minstens tien zijn. (LOL)
Leuk dat we nu gauw met de Sweet Memories gaan beginnen, Hè.
Fijne dag nog, Cisca

Gerda Hartman zei

Wat ziet je swap bag er super leuk uit en leuke dingetjes voor erin. Had het ook nog overwogen, maar wegens tijdgebrek toch maar niet gedaan. Ben heel benieuwd wat je terug krijgt. Ik verkoop mijn poppenkleertjes op mijn website www.gerlily.com/poppen Je hebt overigens een prachtige naaimachine.

Else zei

Gelukkig ik ben niet de enige die GEEN klosjes heeft deze week! (lol) Maar leuk tasje, ben benieuwd wat je retour krijgt. Succes met km maken op je nieuwe machien. Groetjes, Else

PS. mijn klosje hebben vakantie! (hahaha)

maya zei

Je tasje voor de swap is leuk geworden! Ik ben nog aan het bedenken wat ik ga maken, jammer genoeg heeft mijn swappartner geen blog en dan is het lastig in te schatten wat in de smaak zal vallen...

katrien zei

Oh Leuk hoor je tasje.

Els zei

Wat een heerlijk apparaat heb je daar zul je veel plezier aan beleven. En wat een leuk tasje heb je gemaakt.
Groetjes van Els

Peti zei

Leuk Tasje, Dorine, daar zal je swapper vast heel blij mee zijn! Veel plezier met je Bernina, ik blijf je vorderingen volgen! groetjes Peti

Crea Annemieke zei

Nou je maakt al mooie dingen op je nieuwe naaimachine.Enig dat Oud Hollands spul.En ook al zo leuk geborduurd,leuke randjes.Ik heb ook een borduurmachine ,gebruik het nogal eens.Geeft iets persoonlijks aan je naaiwerk.

Daaaag en succes en leuk dat je af en toe eens een kijkje komt nemen op mijn blog.
Annemieke

Anita zei

Leuk tasje. Ik heb dezlefde lapjes in mijn tasje gedaan. Veel succes met je Bernina. Ik heb hem ook + de borduurmodule. Ben er nog steeds heel erg blij mee.

Balsemien zei

Hoi Dorine,
Leuk om te lezen dat je ook een Bernina hebt met zo'n BSR voetje. je maakt al vorderingen, ik moet ook nog heel veel oefenen! Je tasje is schitterend geworden, leuk met zo'n Hollands stofje! Helaas hebben de dagen veel te weinig uren en zou ik er wel een paar handjes bij willen hebben, hahaha